Cota 2000

M-am obişnuit să marchez pe blog toate numerele rotunde pe care le întâlnesc, indiferent de situaţia în care am făcut cunoştinţă cu ele. Uite încă unul. Saitul TTV, despre care cred că e unul dintre cele mai bune din media virtuală din zona asta – şi cred că ştiu ce vorbesc -, a atins cota celor 2.000 de ştiri postate. De fapt, după ziua de ieri are 2005.

Ştirea care a primit „numărul aniversar” este una din sport, despre reacţiile lui Gheorghe Silaghi la zvonurile îndepărtării lui de la FC Bihor. Într-o lume ideală, evenimentul – adică ştirea cu numărul 2.000, nu demiterea lui Sisi – era marcat cu o bere dată de autor celui care se ocupă de sait. 😉 Dar realitatea e alta, aşa că mă mulţumesc să consemnez întâmplarea aici.

În curând, tvtransilvania.ro va avea o nouă înfăţişare. Mai modernă, mai accesibilă, mai…altfel. Sper să iasă aşa cum am imaginat-o, responsabil de ea fiind amicul Gaz, un tip care ştie meserie şi are şi iPhone. 😀 Acum că l-am lăudat aici, musai să facă treabă bună.

P.S. Şi dacă în postul precedent am prezentat un spot pentru Frontex, astăzi mi-am adus aminte de un promo pentru un turneu de tenis, făcut anul trecut, când mai speram că munca patriotică se va transforma într-una apreciată financiar. Am rămas cu speranţa…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=fK-GQpuS5ok]

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.