Nu-mi plac mâţele

Dar de nicio culoare. Mă enervează când le văd cum se intind libidinoase şi cum torc aiurea ca să convingă madame cu instincte materne exagerate (pisi, pisi, lugu lugu, frumoasa meapfoaiiiii, blestemeeeeeeee!!!) să le ia în braţe, să le protejeze, să le dea mâncare. În schimb, nu oferă nimic. Poate, cel mult, se freacă (fără alte conotaţii) de piciorul binefăcătoarei, producând energie… statică. Eventual, devin obiectul unor şuturi în fund sau subiecte de distracţii în „Tom şi Jerry”. 😀

În schimb, câinii au fost mereu credincioşi stăpânului, pe care l-au apărat chiar dacă asta însemna ca ei să moară. Sînt şi excepţii, când câinii au provocat incidente mult mai grave decât pisicile. Dar sînt excepţiile care întăresc regula. Recunosc, îmi plac câinii şi am avut acasă, la părinţi, doar câini. Pisici, nu.

Diferenţa între câini şi felinele alea libidinoase (e părerea mea; dacă nu-i convine cuiva, asta este) stă şi în faptul că primii pot fi dresaţi şi puşi să facă multe lucruri, pe când mâţele alea jalnice ştiu foarte bine să ne agaseze cu miorlăitul lor groaznic (show-ul atinge dimensiuni maxime când e perioada împerecherii 🙁 ) şi să se întindă pervers şi plictisite ori de câte ori au ocazia.

Faptul că îmi plac câinii a fost unul dintre motivele (celelalte nu au defel vreun caracter financiar) pentru care am acceptat să creez clipul de prezentare al competiţiei câinilor Poliţiei de Frontieră din Şanţul Cetăţii. Frumoase exemplare au fost acolo. Mi-aş dori unul la fel, dar doar atunci când voi avea propria casă. Nu l-aş închide într-un apartament de bloc. I-aş răpi libertatea…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=OEd95tWA9SI]

P.S. Până la urmă, cred că voiam să mă laud puţin cu clipul ăsta, chiar dacă pe youtube imaginea are o calitate cam naşpa. E un proiect la care mi-a făcut plăcere să lucrez, chiar dacă a fost pro bono. Sînt convins că alţii îl făceau mult mai profi, dar mie-mi place şi aşa.

Fără categorie

6 Comments

  1. Pisicile sunt ca femeile. Se gudura se comporta frumos cu tine din interes. Cand nu mai faci fata te musca de nu te vezi. Bine acuma…exista multe exceptii dar regula este prima..

  2. Felicitari pentru clip!! Devii tot mai profi… Se vede ca nu aveti editori imagine si esti nevoit sa montezi tu… oricum faci si de placere… Felicitari inca o data.

  3. Felicitari si multumesc mult pentru suport.
    Nu am stiut cine l a facut din Romania, dar sper sa colaboram in anii vitori, in cu totul alte conditii si cu un material ceva mai amplu la dispozitie. As avea nevoie de adresa ta de email.

    Inca odata multumesc pentru sprijin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.