My story – în sfârşit

După un an şi ceva de existenţă a blogului, fără vreo legătură cu echinocţiul de primăvară, care a venit fix la ora 12:43 a zilei de vineri, 20 martie 2009, m-am decis să scriu şi eu ceva despre my life. Nu că până acum aş fi făcut altceva. 😉 Acum însă am trecut în revistă toate etapele vieţii subsemnatului.

Ce a ieşit – vedeţi la „Nothing sweet about me”. Răbdare multă, dacă vreţi să citiţi. Dacă nu, scăpaţi de 10 minute de lectură. Enjoy!

Fără categorie

2 Comments

  1. :(, trebuia sa fi scris asta la 1 an….si eu vreau tort…:(
    haha, faptul ca iti povestesti copilaria (ptr. ca maturitatea INCA nu ti-ai trait-o) da semne de batranete si nu e cazu, si acuma poti sa te dai pe „toagle”, sau sa fugi de acasa :)), sau sa iti cauti „brunete” ( ciudat ca blondele is… na) ca asa e viata si tre sa o iei ca atare, tre’ sa recunosc ca am ras destul si ca odata cu tine ne amintim si noi, restul cum fu in „tineretile noastre glorioase” de catarat in copaci si umblat hai hui cu copii de-afara dupa care veneam acasa rupti in genunchi si sparti in cap ( cu toate ca era fetitza :d), dar… (eu doar o partedin copilarie imi mai amintesc, ca sunt mai mica..:D si inca nu mi-am trait a 2a parte :)))
    hoa spor la scris articole funny, ca ma plicti dimineata 😀 si is ft. faine, take care.
    p.s. atata timp cat scrii nu ma pot supara pe tine mai mult de 2 min 😀 (defapt pe nimeni:D)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.