Normal şi ANORMAL

E normal să te simţi nedreptăţit când îţi sînt luate aiurea nişte puncte câştigate pe bune în teren. E normal să te simţi nedreptăţit de un arbitru. E normal să ceri sprijinul tuturor în lupta împotriva unor laşi şi mincinoşi.

Dar e ANORMAL să le dai dreptate unor cretini care nu au altă poftă decât să dea cu scaune şi cu pari în jandarmi, să intre pe teren sau să-şi facă dreptate cu pumnul. Avem exemplul ălora de la Piteşti şi a celor de la Târgu-Jiu. Nu le zic timişoreni sau dinamovişti şi, mai ales, nu le zic suporteri. Ăştia sînt nişte vandali, glume sinistre ale naturii, nişte transformări grobiene incredibile ale omului în animal. Adevăraţii suporteri îi vedem la Eurosport sau la alte posturi care transmit meciuri de afară.

În ritmul în care jegurile vor să-şi facă dreptate şi marii şefi din fotbalul românesc le întărâtă şi le sponsorizează, folosindu-i pe bovini ca masă de manevră şi presiune, nu-i exclus, vorba doctorului Mureşan de la Cluj, să avem şi crime în fotbalul românesc.

Iar jandarmii ar fi cazul să-şi fac datoria. Nu au auzit de expresia „te bat ca maşina de cusut„? Să nu-mi zică nimeni că băieţii în uniforme nu ştiu că-i calmeze pe cretini cu un pumn în figură? Hai, că animalele numai aşa pot fi calmate! Drepturile omului nu funcţionează în totalitate cu astfel de specimene, aşa-zişii suporteri, care ar fi în stare să nenorocească în bătaie pe oricine nu are aceeaşi opinie cu ei.

P.S. Nu sînt fan stelist, ba din contră. Dar nu pot să nu remarc atitudinea galeriei, care îşi poartă cu – zic eu demnitate – războiul cu Becali. Nu se tem şi îşi spun dorinţele în faţă. Au şi ei bubele lor, dar măcar ştiu ce vor şi nu se lasă manevraţi de un patron-europarlamentar.

Fără categorie

5 Comments

 1. by the way, expresia aia e – „te bat ca masina de scris” adica tare si in mai multe exemplare, asa s-ar traduce. insista! cu nitel exercitiu, postarile vor fi mai slefuite.

 2. multumesc! stiam ca o sa incep si eu sa scriu macar acceptabil. dar ce nu stii este faptul ca nu intentionez sa ma ridic la inaltimea titanilor penelului si ai blogurilor. am scris corect? 😉 promit ca o sa ma slefuiesc. sint inca tanar.
  spre buna stiinta, sa stii ca exista expresia cu masina de cusut. doar ca e un pic mai vulgara. eu am eliminat partea cu vulgaritatea. chestie de optica… iar aia cu masina de scris, iarta-mi ignoranta, nu am auzit-o. asta nu inseamna ca nu exista.

 3. sincer, eu ma declar pentru bataia pe stadioane. e super sa vezi la televizor pe langa fotbal si arte martiale, scandaluri, incendii, vandalisme, actiune ce mai…
  ar fi foarte plictisitor sa vezi doar fotbal. pe rand membrii galeriei se transforma in sportivi iar fotbalistii in spectatori si viceversa. pentru diversitate.
  referitor la masina de scris sunt de parere ca aceasta nu bate tare pentru ca ar distruge hartia dar bate des si nu in mai multe exemplare ci in maxim 3 depinde de cat de bun e indigoul. sa nu confundam masina de scris cu imprimanta.
  acuma ma duc sa ma uit pe OTV… s-o vad pe Zavoranca cu o termina pe masa (mamica ei). cred ca e foarte impresionata de ea insasi…
  Hai Dinamo!!!!!

 4. 111% de acord cu tine! … vreau sa merg la stadion ca la teatru … sa am emotii pentru ce se intampla in spatiul de joc, nu sa fiu cu ochii in patru ca s-ar putea gasi unu` sa-mi crape capu` doar pentru ca-s mai inalt ca el …
  chestia cu masina de scris/ cusut, e de studiat … la fel ca si tine, am auzit de cea de-a doua varianta, foarte populara in zona noastra folclorica 😉 ….
  Numa` bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.