3 Comments

  1. dragule, intrucat nu m-ai mai sunat (desi promosesesi solemn), nu am apucat sa iti recomand drumul de rezerva (vechiul drum Oradea – Beius) care trece prin Hidiselul de Sus – Lazareni – Holod – Vintere – Bratesti. Cel putin portiunea asta de aprox 20 – 25 km, in afara de vreo 5 km cumulati (in special intre Hidisel si Lazareni) NU ARE GROPI !!!! Drumul de pare a ca fost reabilitat de curand si poti merge lejer cu viteza normala de croaziera … nu cu 30 la ora, ca pe dincolo … Iar distanta dintre Oradea si Beius, pe ambele drumuri este egala, poate cu 1 km mai scurta prin Holod (calcul facut personal, conform indicatoarelor rutiere de pe cele 2 rute) !!!
    Asadar, ca o variatie pe tema data, incearca aceasta varianta!
    Ne mai auzit, cand mi-i suna … Pa!

  2. A, si am uitat … ruta B e mai putin circulata si ai o panorama frumoasa, pe culmi de dealuri si prin zona impadurite … Bafta!

  3. Te ingrozesti cand vezi in ce hal au ajuns oamenii. E dezastru. Si nu e singurul in situatia asta. E plina tara de oameni disperati. Iar statul a carei datorie este protejarea cetatenilor sai nu face nimic pentru ai ajuta catusi de putin.Apare logic intrebarea la ce mai ne trebuie o asemenea forma de orghaniare? La ce mai platim impozite pentru ca o mana de smecheri sa profite. Suntem niste fraieri.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.