Iarba verde de după ploaie

Adevărul e că suport mai bine răcoarea sau chiar frigul decât căldura. Singura care îmi place este cea emanată de soba de teracotă din sat, într-o noapte de iarnă… 😉 În rest, reacţionez mai bine la frig şi asta de mic copil, continuând cu geaca descheiată indiferent câte grade sub zero erau în iernile copilăriei şi ajungând la tricoul pe care îl port în aceste seri în sat, deşi restul familiei dârdâie. 🙂

Doar că mi-aş dori să mai vină puţină căldură. Aşa, cât să fie maxime de 27-28 de grade ziua, iar noaptea – ei bine, să fie cât o vrea sub 20 de grade, că aşa nu-mi influenţează major somnul. Numai că meteorologii nu mă ajută şi zic că mai vine o săptămână de ploi – răzleţe, dar ploi – şi de temperaturi de 24-25 de grade care, repet, nu mă dezamăgesc, dar parcă le-aş vrea mai ridicate.

Şi, ca să pun punct ploilor, simbolic, desigur, am făcut mai multe fotografii după ultima rafală de prin sat şi o să postez aici două ca să invoc vara. Vara aia liniştită şi caldă, nu caniculară. 😀 Şi care ştie să stea cât trebuie şi să nu fie nepoliticoasă şi să ne livreze furtuni violente după perioade cu temperaturi de 50 de grade la soare.

iarba dupa ploaie1 iarba dupa ploaie2

Fără categorie

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.