EXCLUSIV! Asta nu-ţi dă de gândit? Milionarul de la loto e JUDECĂTOR!

Băsescu, ai făcut-o şi pe asta! Ce-ţi mai place să iei roba şi să pui mâna pe bani! Mită mascată în biletul de la loto? Câştig cu dedicaţie pentru un judecător de casă!

Cam aşa ar titra presa colorată un subiect dezvoltat dintr-o burtieră lăsată timp de câteva minute pe ecran de cei de la RTV.

RTV burtieră judecător milionar loto

După ce a apărut de câteva ori, cei de la grafică au corectat greşeala şi totul a revenit la normal. Norocosul judecător era, de fapt, jucător. Milioanele de euro au rămas 11.

P.S.Exclusivul” din titlu e pus în maniera în maniera RTV. Numai ei preiau imagini de la o altă televiziune şi titrează EXCLUSIV! 😀

3 Comments

  1. Adi, m-ai speriat, am vazut titlul in feed si ma gandeam la ce ziceau in click sau cancan, ca dupa ce si-a luat premiul s-a usurat pe un gard viu. Si ma gandeam ca un judecator care faca asta e cel putin dubios.

  2. @Dan: Ştii ce e comic? Că omul, cică, e chiar judecător. Asta pe lângă faptul că e jucător. Şi uite cum, dintr-o greşeală, RTV-ul chiar a nimerit-o! 🙂

  3. Iti dai seama ca am dat search. Ai dreptate, se pare ca e judecator la Curtea de Apel. N-are nici o scuza. Or fi pus aia de la cancan aiurea stirea ca s-a usurat pe un gard? Adica… tot mi-e greu sa cred ca un judecator nu e in stare sa aiba, la aproape 60 de ani, mai multa minte in capul ala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.