Mic îndreptar despre cum să scapi ieftin de o grijă

Timpul – asta e una dintre marile mele probleme. Poate cea mai mare, pentru că pe aia cu banii sper să o rezolv cu o variantă simplă şi şase numere ghicite la loto. Aşa! Revin la timp, care mă stresează prin lipsa lui în cantităţile de care eu am nevoie. Au fost vremuri recente când nu aveam nici măcar 10 minute să fug de la redacţie să-mi iau ceva de mâncare.

Acum e puţin mai lejer, dar tot nu e cum vreau eu. Adică n-am timpul pe care mi l-aş dori să îmi rezolv şi alte probleme în afara muncii. De exemplu, imprimanta de acasă aşteaptă de luni de zile să îi fac cadou nişte cartuşe noi. Pe cele cu care a fost înzestrată de producători le-a epuizat demult, aşa că avea nevoie de „sânge proaspăt” ca să mă ajute când efortul intelectual naşte o creaţie ce musai să vadă lumina tiparului.

Greu cu căutarea

Recunosc, am apucat să bat doar două magazine – am zis că timpul mi-e limitat şi chiar e pe bune chestia asta. Doar într-unul am găsit ce căutam, dar la nişte preţuri de mi-am dat singur eject din faţa vânzătorului pe care l-am pus să răscolească tot raftul şi vreo două sertare de sub tejghea. Am întrebat şi un coleg mai experimentat într-ale IT-ului, cu tot ce înseamnă el, şi m-a linkuit 🙂 spre un site. Ghinion! Nici acolo nu am găsit ce căutam.

Aşa că l-am luat în primire pe amicul Google şi am căutat, evident, cartuşe imprimantă. Nu trebuie să ai IQ-ul peste al lui Einstein ca să cauţi, să verifici şi să alegi. Cu cafeaua într-o mână – efectuam căutarea asta pe la 7 dimineaţa, pentru că de obicei atunci mă ridic din pat şi încerc să revin la viaţă 😉 -, cu un ochi pe ştirile de la televizor şi aşezat confortabil în fotoliul din camera mare, aveam toate condiţiile să caut ceea ce îmi doream.

Şi, aleluia, am găsit!

Nici n-a fost greu: cartuşe imprimantă papetarie.ro. Între două guri de lichid deşteptător, am dat nişte clickuri şi am admirat cartuşele căutate în toată splendoarea lor. Erau pe gustul subsemnatului: originale şi ieftine în comparaţie cu tot ce văzusem până atunci. Aşa că le-am pus în coş – ăla virtual – şi ţac, pac, gata comanda! 🙂

Îmi place să rezolv simplu şi repede problemele, aşa că achiziţionarea unor cartuşe imprimantă pe care le căutam de mult reprezenta bifarea cu verde a unei sarcini din multele pe care le am de îndeplinit zilnic. În traducere liberă, am mai mult timp liber, pentru că nu mai trebuia să bat de nebun magazine din locuri diferite ale oraşului. În traducere şi mai liberă, am scăpat în acest fel de câteva ore de umblat aiurea prin oraş şi de nesiguranţa găsirii a ceea ce căutam.

În traducere liberă de tot, am câştigat timp să-mi iau jumătatea la cumpărături prin mall, unde ea a vrut să caute ceva haine, pantofi, chestii 🙂 Şi în timp ce a mea se plimba plăcut impresionată printre raioane, eu mă gândeam unde naiba am pus foile cu documentarea pentru un an de emisie. Eram sigur că le-am printat acasă. Dar nu-mi aminteam unde sînt…

Dă-le-ncolo! Printez altele, doar mi-am şters de praf imprimanta!

Această postare este un advertorial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.