Natura, medicul universal care ne vindecă pe fiecare

Stau la masa din bucătărie, unde îmi scriu din când în când postările de pe blog, şi privesc spre halba plină cu… suc de soc. 🙂 Până şi eu zâmbesc când scriu asta. Pe bune: în halba pe care am luat-o cu mult timp în urmă ca să beau în tihnă nişte – exact! – bere am turnat acum nişte sirop de soc primit de la mama, pe care l-am combinat cu apă minerală cumpărată de la magazin. A rezultat un produs natural, bun şi sănătos – ştiu, sună a reclamă, dar e purul adevăr.

M-am săturat de tot felul de tâmpenii – sucuri carbogazoase ori, cică, din pulpă de fruct care sînt sigur că nu a văzut creangă de copac în viaţa lui, carne care, cică, e 100% naturală, dar rezistă în aer liber zile la rând, ori margarină 🙁 – cărora li se face o reclamă atât de agresivă.

Aşa cum nu cred nici în miracolele promise de medicamentele clasice. Am exemplul personal: evit cât pot să dau pe gât medicamente tradiţionale pentru orice durere, iar pe cea de dinţi, singura pe care o URĂSC din suflet, o tratez cu o vizită urgentă la medic. 🙂

În schimb, cred din ce în ce mai mult în puterea tratamentelor naturiste.

Am înlocuit aproape în totalitate zahărul cu mierea naturală, sucurile acidulate au devenit istorie, iar mâncarea e pe cât putem eu şi Neia mea găsi de naturală – indiferent că o gătim în casă, că o primim la restaurant sau o luăm din grădină (în sat avem căpşuni, zmeură, castraveţi – o minune – şi roşii, pe care le ud ori de câte ori dau pe acolo).

Şi asta pentru că sînt convins că orice boală poate fi prevenită ori se poate trata cu produse de la mama natura. Divinitatea ne-a înzestrat în aşa fel încât să ne vindecăm şi să ne menţinem în formă cu ajutorul unor plante şi produse pe care le putem găsi la liber, în natură. Şi dacă noi, oamenii moderni, nu mai ştim unde să le găsim şi cum să le transformăm în produse vindecătoare, nu-i niciun bai. S-au organizat alţii pentru noi. Pe ei îi găsim uşor, pe internet, chiar din faţa unei halbe de suc natural de soc. 😉

La Sanavita am descoperit produse naturiste pentru o mulţime de afecţiuni. De la banale dureri de cap până la manifestări ale diabetului, toate au un remediu naturist pus pe „rafturile” acestui magazin virtual. Eu, care sunt un tip comod din fire, am reuşit să mă descurc uşor pe site, pentru că e împărţit pe „raioane”, în funcţie de afecţiuni, dar şi de destinatar: femei, copii sau bărbaţi.

În mod sigur, mulţumită de ofertă este şi partea feminină a vizitatorilor.

Un indiciu: standurile pline ochi ale raionului cu produse pentru cure de slăbit. Sau cele pentru detoxifiere. Sau cele cosmetice.

Cât mă priveşte, nu sunt mulţumit doar să fac altora recomandări, ci îmi dau sfaturi şi mie. Am o meserie în care e obligatoriu să fii cât mai rezistent psihic şi fizic. Aşa că am pus ochii pe „First Defense”. Sună a program antivirus şi chiar asta e. Doar că, în loc de un computer cu fire, harduri şi cipuri, mă păzeşte pe mine – un computer mult mai înaintat pe scara evoluţiei 😉 – de toate infecţiile şi îmi sporeşte imunitatea. O face natural, pentru că are în compoziţie numai ingrediente de la Mama Natură, şi o face bine.

P.S. Pe parcursul scrierii acestui post a fost consumată o halbă de suc de soc. Nicio celulă din corpul subsemnatului nu a avut de suferit şi niciun neuron nu a pleznit din cauza nervilor provocaţi de vreo durere de stomac. 🙂

Această postare este un advertorial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.