„Meniu” online pentru animalul tău preferat, indiferent de specie :)

– Mă, ce mai vrei?

Individul pe care îl gratulam cu apelativul ”” nu avea mai mult de 10 kilograme, dar scotea limba la mine și dădea vertiginos din coadă. Era Six, primul meu câine din urmă cu vreo trei decenii, o corcitură tare ciudată, dar un câine cu pedigree în ceea ce privește… lătratul. 🙂 Era maistru în așa ceva, la fel cum îl puteam calatoga profesionist la mâncat. Rădea orice, de la banale bucăți de pâine, la oase cu ceva carne aruncate discret, să nu mă vadă ai mei. Pe atunci nu exista mâncare pentru câini, cu tot felul de vitamine. Sau, dacă exista, era cam greu și cam scump să intrăm în posesia ei.

– Mă, mai vrei?

De data asta, individul care preluase apelativul „” bătea 20 de kilograme, nu scotea limba la mine, dar dădea la fel de rapid din coadă. Nu-l mai întrebam ce mai vrea, ci dacă mai vrea ceea ce îi dădeam. Îl chema Johnny, era câinele unor rude din sat şi descoperise hrana uscată pentru câini. Mânca tot, cu atâta plăcere încât am crezut la un moment dat că avea în faţă hrana de trei stele Michelin a câinilor. 🙂

Adevărul e că nu-ţi trebuie cine ştie ce calităţi ca să descoperi ce-i place animalului tău de companie. Vă spune un amator: ca oricărei fiinţe, îi place hrana bună, bogată în vitamine, care îi dă putere şi energie. Responsabilitatea hrănirii lui vă aparţine şi mi se pare normal să-i daţi mâncare bună – doar, într-un fel, e un membru al familiei, Iar ca să o găsiţi e şi mai simplu: deschideţi un browser de net, tastaţi petpal.ro şi vă puteţi plimba printre rafturile virtuale, ca să alegeţi ce aveţi nevoie.

petpal

Exact ca într-un magazin din lumea reală, cel virtual e aranjat pe sectoare şi are hrană pentru orice animal de companie: câini, pisici, peşti sau păsări. Iar dacă sunteţi pasionaţi, precum un simpatic nepot al meu, care are nu ştiu câţi şoricei, porcuşori de Guineea şi chiar o iguană, aveţi la dispoziţie şi departamentul de rozătoare şi pe cel de reptile. 🙂 Chestie de gust!

Ca iubitor de câini, nu doar declarativ, ci şi practic – adică nu-mi pot închipui o curte nepăzită de un patruped guraliv şi ataşat de stăpân -, eu am bântuit pe la raionul de hrană uscată pentru câini.

petpal1

Dacă nu ştiţi ce să alegeţi, oamenii de la petpal.ro vă vin în ajutor cu tot felul de sfaturi. Dacă ţineţi cont de ele, găsiţi ce vă trebuie, în funcţie de ce animal aveţi, de vârsta şi dimensiunile lui.

Şi nu doar hrană găsiţi, ci şi tot felul de accesorii pentru companionul vostru. Am găsit chiar premii pentru pisici şi nişte decoruri simpatice foc pentru acvariul amicilor mei din fiecare seară, pe care îi hrănesc de dragul unui prieten bun.

Pe scurt, aveţi o ofertă bogată. Şi unde mai pui că poţi face comanda de acasă, nu de alta, dar stă să înceapă meciul ori filmul preferat şi sunt sigur că vă e mai comod aşa, decât să bateţi ore la rând magazinele. Unde vă dau în scris că nu găsiţi câte produse sunt pe petpal!

***Acest material este un advertorial.

Fără categorie

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.