În chiloţi, iarna, pe Corso

Când ai o zi de aia stupidă, când ai de-a face cu tot soiul de cretini şi cu situaţii absurde, Cel de Sus îţi face cadou o fază care te face să râzi şi să-ţi reconsideri poziţia faţă de întâmplările prin care ai trecut.

Aşa mi s-a întâmplat şi mie într-una din zilele trecute, când, după nişte ore nasoale, mă întorc seara cu maşina la salonul doamnei mele. Intru pe gangul din zonă şi frânez brusc. În faţa mea, un tip doar în chiloți (boxeri, mă rog), tenişi şi… ochelari de soare 😉 se oprise brusc din alergat. Cu farurile în faţă, s-a buimăcit, dar şi-a revenit repede şi a virat brusc la stânga, după nişte cutii cu fire ale Electrica.

happy underwear run foto: www.scholastic.com

A stat acolo până când am ajuns în faţa salonului, după care şi-a continuat curajos alergarea spre Corso, în râsetele generale ale fetelor de la salon şi acompaniat de claxonul pe care îl apăsam în semn de încurajare. 😀 N-am apucat să mă îndepărtez de maşină că alergătorul-nudist şi-a făcut apariţia din nou, cu paşi mari, doritor probabil să scape cât mai repede de povara „costumului„.

– Bagă tare, că răceşti! Nu ţi-e frig?, i-am strigat.

– Oai de… restul răspunsului e intraductibil. 😀

Și niște urale 😉

Seminudistu’ a dispărut printre blocuri, iar câteva secunde mai târziu s-au auzit nişte urale. Era clar: tipul pierduse un pariu şi acum îşi primise pedeapsa. 🙂 Dar o făcuse demn, cu ochelarii de soare pe nas, în chiloți şi tenişi. 😉

Cireaşa pe tortul întâmplării a pus-o una dintre fete, care, neasistând la întâmplare, a avut o curiozitate feminină:

– Măcar era frumos? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.