Nu e niciun „mister” de ce Escape Room e atât de popular. Fă-ţi o rezervare la jocul care îţi tine respiraţia!

cryptex

Îţi plac provocările? Vrei mereu să încerci cele mai inovative şi interesante jocuri de pe piaţă? Dacă îţi doreşti să ai parte de suspans şi de un mod inedit de petrecere a timpului liber, atunci e momentul să încerci Escape Room de la Cryptex, locul de unde scapă cine poate. Ia-ţi apropiaţii, fie ei prieteni, familie sau colegi de serviciu şi bucură-te de jocul care a revoluţionat acest domeniu. Strategie, combinată cu mister, verificarea cunoştintelor şi spiritul de aventură, toate acestea şi multe altele le veţi experimenta doar la Escape Room de la Cryptex.

Ai 60 de minute în care să rezolvi misterele camerei alese

Una şi cea mai importantă regulă dintre toate cele pe care le jocul revoluţionar Escape Room le are este timpul limitat pe care îl ai la dispoziţie pentru a putea ieşi din camera pe care ţi-ai ales-o. Astfel, pe lângă faptul că la orice pas îţi pot fi puse piedici sau poţi să cazi în plasa unor indicii care să nu te ajute în niciun fel, ai la dispoziţie doar o oră în care să găseşti şi să elucidezi toate misterele camerelor de la Cryptex. Iar principala ta armă este doar propria minte. Şi aici intră inteligenţa cu care te pricepi să rezolvi anumite probleme, spiritul de echipă şi atenţia pe care o oferi detaliilor mici şi importante.

Practic, eşti închis într-o cameră pe care tu singur o rezervi, în funcţie de gradul de dificultate la care vrei să te expui, de unde, mai apoi, trebuie să evadezi. Iar potrivit expresiei adaptate „toate drumurile duc către cheia salvatoare”, trebuie să faci tot posibilul atfel încât eforturile tale să fie concentrate spre acelaşi ţel: găsirea cheii finale. Asta înseamnă că tu va trebuie să găseşti indicii, cum sunt ghicitorile, puzzle-uri sau alte ponturi din cameră şi să le foloseşti inteligent, astfel încât să îţi atingi obiectivul final: cel de găsire a cheii.

Cum rezerv şi cât mă costă un astfel de joc?

Dacă te hotărăşti să joci Escape Room de la Cryptex, avantajul pe care îl vei avea sunt preţurile foarte accesibile, în funcţie de numărul de persoane care veţi participa. Iar dacă te duci şi în cursul săptămânii, e cu atât mai bine, întrucât costurile scad şi mai mult. Tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina online a site-ului Cryptex şi să rezervi camera unde vrei să joci un joc de evadare în timp real. Înarmează-te cu chef şi poftă de aventură şi intră în secţiunea „rezervări” la Escape Room de la Cryptex!

ADVERTORIAL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.