Ştiai că acum ai milioane de bacterii pe mâini? E timpul să îţi protejezi sănătatea cu ajutorul unui săpun lichid antibacterian

săpun lichid

Mai ţii minte când încă de la cele mai fragede vârste, părinţii îţi spuneau să te speli pe mâini înainte de masă şi, în mod repetitiv, pe timpul zilei? Ei bine, această deprindere nu este la voia întâmplării, întrucât s-a demonstrat că una dintre cele acoperite zone ale corpului uman de bacterii sunt mâinile.

Cercetătorii au mai stabilit şi că 80% din bolile infecţioase sunt transmise din cauza mâinilor murdare. Astfel, cei care nu se spală corect şi constant pe mâini sunt mult mai predispuşi unor boli cu transmitere infecţioasă. Fiindcă toată ziua suntem cu mâinile pe tastatură, pe ecranul telefonului, pe bani, clanţe etc., suntem predispuşi să acumulăm numeroase bacterii pe suprafaţa mâinilor, bacterii care ne pot dăuna grav sănătăţii şi care duc la apariţia unor boli grave, fie ele de piele, fie infecţioase. Dintre cele mai numeroase şi mai cunoscute, de menţionat sunt meningita, hepatita A sau infecţiile digestive, boli cu care pot lua contact orice persoane care nu se spală pe mâini în mod constant şi repetat.

Tipuri de săpunuri antibacteriene pe care trebuie să le foloseşti zilnic

Dacă săpunurile din comerţ, de cele mai multe ori, nu îşi fac treaba şi nu au un grad ridicat de curăţare, atunci e timpul să îţi îndrepţi atenţia, mai degrabă, spre nişte săpunuri lichide profesionale, folosite şi în instituţii medicale, unde igiena este cuvântul de ordine. Dacă vrei să îţi protejezi sănătatea în cel mai bun mod cu putinţă, începe prin investirea într-un săpun lichid din magazinul online Dacris 94, cel care conţine numeroşi emolienţi care te vor ajuta să scapi şi de cele mai persistente bacterii de pe mână. Fie că vrei să îl foloseşti acasă, fie în cadrul spaţiului comercial pe care îl deţii, astfel încât angajaţii să beneficieze de cele mai bune produse de dezinfectare, intră în magazinul online Dacris 94 şi alege săpunul care corespunde celor mai multe cerinţe ale tale.

Pe lângă faptul că sunt compuşi din ingrediente care ajută la eliminarea tuturor bacteriilor, detergenţii de la Dacris 94 sunt şi aromaţi şi au o consistenţă atât lichidă, cât şi de spumă, în funcţie de preferinţele clientului.

Începe să ai grijă de sănătatea ta şi a celor dragi prin folosirea celor mai bune produse de dezinfectare, din magazinul Dacris 94.

ADVERTORIAL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.