Aniversare pe teren

Se zice că primeşti întotdeauna ce meriţi, dar şi ce ceri. 🙂 Regula dată de Divinitate s-a aplicat cum nu se poate mai bine ieri. Am marcat 17 ani de când am intrat prima dată într-o redacţie şi dimineaţa rememoram întâmplări din anii de presă: cum era pe teren, cum fugeam singur, cu camera în mână, la tot felul de evenimente, cum… etc.

Iar dacă mi-a trebuit asta, asta am primit şi ieri. Pe când mă îndreptam spre redacţie, pe la ora 9 fără ceva, deasupra oraşului am văzut elicopterul SMURD-ului. Mi-am imaginat că va ateriza pe stadionul FC Bihor, aşa că am virat în secunda doi spre zona respectivă. Mă gândeam că e vreun caz mai grav şi cine ştie ce poveste poate să iasă. Niciodată nu se ştie.

Am ajuns după ce elicopterul aterizase şi ambulanţierii duseseră targa cu un pacient spre aeronavă.

CAM02713

CAM02715

Am înregistrat cu telefonul mobil ce se întâmpla. Din fericire, nu a fost ceva grav. Doar pacientului îi era teamă să zboare cu elicopterul. A fost convins cu tact de echipajul elicopterului.

https://www.youtube.com/watch?v=KKhd963mkDk

Băieţii de la pază mi-au spus că elicopterul mai venise de vreo două ori în ultimele zile, după ce şi colegii mei de la Digi24 Oradea îl mai filmaseră săptămâna trecută o dată.

Cu imaginile în „tolba” foto a telefonului, am ajuns la redacţie, unde colegul Niki de la sport avea nevoie de un operator care să îi ia un sincron. M-am oferit, mai ales că aveam o cameră deja instalată în cadrul de live din clădire. Cu puţin ajutor din partea lui Robi Rezmuves, am depistat schema de funcţionare a aparatului şi am trecut pentru a doua oară într-o zi în spatele camerei. Nu mult, trei minute, dar suficient cât Niki să aibă un sincron pentru o ştire cu un campion mondial la kick-box.

Aşadar, două filmări, după mult timp, chiar când mi se făcuse dor de ceva acţiune pe teren.

Acum, pe principiul că dacă aş vrea să ies pe teren mi se oferă imediat ocazia, stau şi mă întreb: dacă îmi doresc să am un cont baban, oare mi se oferă posibilitatea? Şi în cât timp? 😀 Că de muncit, nu mă dau în lături. O fac cât trei. 🙂

P.S. Cu ocazia asta am lansat şi noua siglă a canalului meu de Youtube, care va însoţi fiecare clip pe care îl voi posta. Nu-i chiar ceea ce vrea, dar merge. La un moment dat, când mă va lovi inspiraţia ori voi avea posibilitatea să apelez la un profesionist, o voi reface.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.