Rochiile de ocazie – un articol despre femei, adresat bărbaţilor. Sau invers

Îi strălucesc ochii într-un fel pe care la început nu l-am înţeles prea bine. Nu eram obişnuit să înţeleg cum poate o femeie să stea zeci de minute sau chiar ore comparând nişte rochii, uitându-se atent la culoare, croială, decoraţiuni, material etc. Eu, ca bărbat, sînt obişnuit să trec cu vederea amănunte, să merg printr-un magazin ca la un concurs de cros ori să fiu interesat de chestii electronice, nicidecum de haine ori pantofi.

Dar din iubire ce nu face omul. Îndrăgostit de doamna mea, am început să o înţeleg. Mai pufăi eu şi mai trepidez, dar am devenit un bun consilier pentru Neia mea în ceea ce priveşte produsele de vestimentaţie. Consilier e mult spus, pentru că jumătatea mea ştie muuuuult mai multe despre haine, combinaţii, culori, despre modă în general. Dar când mergem prin magazine îmi exprim părerea când sunt întrebat despre o rochie, spun dacă îmi place ori nu o culoare şi, chiar dacă nu o arat, mă bucur atunci când văd că părerile noastre coincid. 🙂

Bărbaţii care îşi iubesc jumătăţile ştiu despre ce vorbesc. În fiecare dintre noi zace un răbdător companion al doamnelor noastre, unul care – vrea, nu vrea – devine cunoscător într’ale modei feminine.

E adevărat, în sinea noastră ne dorim ca ale noastre soţii, prietene, iubite să ne permită să evadăm câte puţin spre raftul cu electronice, spre magazinul de articole sportive ori pur şi simplu să ne trântim în faţa televizorului ca să ne uităm la meci. 🙂 Dar nu vrem să le supărăm şi atunci căutăm idei ca să fim împreună şi să împăcăm şi pasiunea lor şi hobby-urile noastre.

Şi atunci eu zic să le propunem ideea shoppingului online. Le oferim posibilitatea să stea lejer, cuibărite într-un fotoliu călduros – să nu uităm că e cea mai bună treabă pe vremea asta, când afară sunt temperaturi negative, zăpadă şi polei – şi să navigheze printre sute, mii de produse. Să compare rochii de ocazie, să le poată cumpăra la preţuri decente – asta e şi spre binele nostru 😉 – şi să afle sfaturi şi opinii de la alte cumpărătoare. Ori să facă aceleaşi lucruri la cafenea, de pe telefonul mobil. Ştiu că le va plăcea aşa ceva. Nu de alta, dar oferta online e uriaşă faţă de cea a magazinelor şi e practic imposibil să nu găsească produsul care să le placă şi pe care să-l vrea.

Succesul e garantat, iar noi, răbdătorii companioni, putem sta în fotoliul de lângă cel al jumătăţii noastre, cu un ochi la meci şi cu celălalt la produsele ce defilează online. Nu de alta, dar de părerea noastră tot e nevoie.

ACEASTĂ POSTARE ESTE UN ADVERTORIAL

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.