Transportul de marfă nu-i treabă de amatori. Prefer profesioniştii

Nu ştiu alţii cum sînt – ar fi bine să aibe aceleaşi principii pe care le am şi eu 😉 – dar mie-mi place să lucrez cu profesionişti. Oameni de ăia „ceas”, cum le zice un prieten, care cunosc ABC-ul, dar şi XYZ-ul unui domeniu până în cele mai intime detalii. Îi simt din prima şi vreau să lucrez numai cu ei pentru că ştiu că rezultatul muncii lor e cel mai bun. Iar eu sunt foarte pretenţios – cei care mă cunosc ştiu asta.

Să dau şi un exemplu. Câţi nu aţi avut de transportat câte ceva – o mobilă, aparate electrocasnice, materiale de construcţii şi alte mărfuri? Sînt convins că aţi dat pe telefoane, v-aţi întrebat prietenii, amicii, cunoştinţele dacă nu ştiu pe cineva care are vreo dubiţă, un camion, ca să vă ajute. Poate că aţi găsit pe câte unul, dar ori venea cu o rablă de vă întrebaţi cum de are voie să circule pe drumurile publice ori vă cerea un preţ de cu greu v-aţi stăpânit să-i transmiteţi urări străbune. Alteori sunt convins că nici nu aţi găsit şi aţi fost nevoiţi să vă descurcaţi cu propria maşină. 🙁

Asta nu e o soluţie. V-o spune unul care ţine la maşina lui, dar care a transportat cu autoturismul propriu de toate: de la saci cu moloz și saci de ciment ori grâu până la frigidere. Nu recomand asta deloc, să ştiţi! Dacă ţineţi la maşina voastră, dacă nu vreţi să transpiraţi cărând de unul singur marfa de la depozit acasă sau în altă parte, dar vreţi un lucru făcut bine, atunci renunţaţi să faceţi cum vă taie capul.

Decizia asta am luat-o şi eu şi mi-am spus: „Tati (aşa mă alint eu 😀 ), asta e treabă pentru oameni care se pricep. Gata cu rablele şi gata cu ruptul spatelui şi al maşinii!” Am pus mâna pe tastatura laptopului, mi-am înfipt privirea în ecran şi i-am indicat amicului Google să caute profesionişti într’ale transportului de marfă. Am eliminat din start fiţoşii, pe ăia cu preţuri demne de Belgravistan şi pe cei care îmi dădeau tot atâtea informaţii cât îmi dă Bibicu, vecinul din satul socrilor, când îl întreb despre teoria relativităţii. Aşa am ajuns să găsesc ceea ce căutam.

ABCtrans.ro a fost site-ul care mi-a atras atenţia de cum l-am deschis. V-am spus că pe profesionişti îi simt din prima. 🙂 Bine structurată, cu informaţii utile şi sfaturi, pagina oferă toate detaliile de care are nevoie orice potenţial client. Aşa am aflat că aş putea trimite cam orice la Viena, de exemplu, pentru că băieţii fac şi transport internaţional. Sau mi-aş putea cumpăra fără probleme mobila chiar din Bucureşti fără să am problema transportului: mi-o aduce ABCtrans până la Oradea. Nu oricum, ci cu maşini noi – e un semn că îşi respectă clienţii şi pe ei înşişi. În plus, îmi place că au preţurile negociabile, contează enorm.

Apreciez şi faptul că oferă consiliere gratuită. Nici măcar nu trebuie să ştii ce vrei – asta e chiar pe bune. Firma îţi poate trimite, gratuit, un specialist care vede ce ai de transportat şi îţi spune de ce fel de vehicul ai nevoie.

Ofertele sunt efectiv pentru toate situaţiile cu care te-ai putea confrunta. Dacă eşti la un magazin şi ai găsit materialele pentru renovarea casei, poţi să-i suni şi vin direct acolo. Dacă ai de adus de la aeroport bagajele întregii tale familii, profesioniştii de la ABCtrans vin frumos şi te aşteaptă. Ba chiar vor afişa un mesaj de întâmpinare, ca să nu te streseze cu căutatul.

Transportă mobilier, electrocasnice, moloz, de toate, în toată ţara. Vin cu echipă cu tot şi te scapă de nervi, stres şi oboseală. Apropo de asta: ca unul care a trecut prin chinurile transportului molozului vă spun că e nemaipomenit când laşi toată treaba în seama unor oameni care nu doar că adună molozul în saci şi îl ia de acolo, ci şi curăţă în urma lor şi lasă totul lună şi bec.

Sunt o mulţime de servicii pe care le oferă şi chiar merită să intraţi pe site-ul lor. Atât vă mai zic: nu sunt doar profesionişti, au şi un suflet uriaş. Drept dovadă, oferă servicii ieftine de transport în favoarea persoanelor cu dizabilităţi, a celor fără posibilităţi, a căminelor de bătrâni, elevilor şi studenţilor.

Pe bune, mie-mi plac astfel de oameni.

ACEASTĂ POSTARE ESTE UN ADVERTORIAL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.