În viaţă trebuie să facem ceea ce ne dă o stare de bine!

Atunci când suntem mici, visăm la momentul în care vom deveni adulţi, neînţelegând de ce părinţii mai au şi zile în care sunt îngânduraţi, ce îi macină sau de ce nu vor să se joace cu noi. Odată cu trecerea timpului, încep să apară şi responsabilităţile, totul plecând, timid, de la a merge la grădiniţă, apoi la şcoală, la liceu şi facultate, până când trebuie să ne găsim un loc de muncă şi să facem primul credit la bancă şi să ne cumpărăm o casă în care să locuim. Însă, dincolo de toate acestea, există lucruri care, dacă alegem să le facem, ne vor însenina viaţa, dându-i un sens cât mai frumos.

O carieră care porneşte de la un hobby te poate face fericit

Astăzi, părinţii şi societatea, în general, au tendinţa clară de a impune, aproape, ce carieră să îşi aleagă copilul. În viaţă însă, acest lucru nu este recomandat de psihologi. Aceştia spun că susţinerea necondiţionată a celui care ajunge la vârsta la care se poate şi doreşte să se angajeze este un lucru foarte bun, sfaturile “de viaţă” şi implicarea în acest moment important din viata copilului constituind acea plasă de siguranţă şi imboldul de care un adolescent are nevoie. Însă, părinţii care insistă că aşa cum spun ei este cel mai bine pentru copil greşesc, fără să realizeze repercusiunile pe care această abordare foarte stresantă le poate avea, pe viitor.

De exemplu, dacă tu îţi doreşti ca fiul tău să devină medic, însă uiţi cât de pasionat este de muzică şi cât de mult îşi doreşte să poată avea o cariera în acest domeniu, şi îl presezi să intre la Facultatea de Medicină şi să facă, efectiv, ceea ce tu visezi, în locul lui, pentru el, te vei trezi cu un adult care are mari şanse să eşueze în carieră, să fie nemulţumit de sine, să facă totul regretând că nu a devenit DJ. Cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să ai o discuţie serioasă cu acesta, să vezi ce gândeşte el şi cum îl poţi ajuta să îşi îndeplinească visul. Nu ar refuza un mixer pentru DJ, cu care să exerseze mai mult, despre care poţi afla detalii AICI, pe site-ul magazinului online SoundCreation.ro, aşa că arată-i că îl susţii şi că îţi doreşti doar ce e mai bine pentru el.

Să te simţi bine în pielea ta nu este un moft

Deşi societatea “prescrie” un anumit tipar al corpului considerat perfect, să nu uităm că nu toţi oamenii sunt la fel şi că nu toţi avem acelaşi stil de viaţă. Bineînţeles, să araţi bine, din punct de vedere fizic, te va ajuta foarte mult în viaţă, iar timpul alocat sportului regulat te va menţine sănătos, însă cel mai bine este ca acest lucru să pornească din convingerea noastră că ne va ajuta, şi nu din ceea ce ne dictează alţii. Ce poate fi mai frumos decât să te simţi împăcat cu felul în care arăţi? Acest lucru este posibil, dacă începi schimbarea chiar de azi.

Frumuseţea fizică a femeilor nu se opreşte, automat, în jurul vârstei de 30-40 de ani, după o naştere sau două, fiecare femeie fiind responsabilă pentru corpul său şi întretinerea lui. Un abdomen cu vergeturi şi o piele nu atât de fermă ca înainte de naştere, de exemplu, se poate rezolva foarte uşor, cu ajutorul abdominoplastiei. Pe DrSorinParasca.ro afli toate detaliile despre beneficiile aduse de abdominoplastie.

Acordă-ţi puţin timp, în fiecare zi

Nu lăsa nicio zi să treacă fără ca tu să fii împăcat cu propria persoană. Există studii care arată că, petrecând 10-20 de minute pe zi cu propria persoană, reflectând la tot ceea ce îţi doreşti să faci şi te-ar face mai fericit, te ajută să combaţi stresul, să fii mai sănătos, să gândeşti pozitiv şi să atragi doar lucruri bune în viaţa ta.

(ACEASTĂ POSTARE ESTE UN ADVERTORIAL)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.