Musca pe căciulă sau o chestie de imagine?

Ana Birchall nu mai e pe lista PSD la alegerile parlamentare. Explicaţii? Nu există. Geoană ne trimite la Birchall, aceasta neagă că s-ar fi retras. Şi totuşi… S-o fi simţind cu musca pe căciulă sau şefii partidului au luat decizia pentru a evita… ce să evite? Implicarea partidului în vreun scandal? Care scandal? Evitarea alăturării numelui partidului în aşa-zisul „spectacol” al casetei erotico-dubioase?

O fi ştiind şefii PSD ceva ce nu ştim noi? Probabil. Dar nu există nici o probă că Birchall e protagonista înregistrării difuzate pe net. Şi atunci?

Să-mi explice şi mie cineva motivaţia înlăturării ei. Chestiune de imagine? Dai afară un om fără probe? Prezumţia de nevinovăţie? O vorbă de alţii inventată, ce nu merge în politică. 🙁

Dezicându-se de Ana Birchal, şefimea social-democrată dă apă la moară celor care o creditează pe politiciană cu aptitudini de actriţă XXX.

Fără categorie

1 Comment

  1. acuma treaba e clara. distinsa doamna are un cerc de prieteni care o „incurajeaza”. si ii doresc numai bine. dar asta e politica. unul cade altul se ridica.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.