Cumpărături virtuale, soluţia pentru o cafea împreună ;)

Sînt bărbat, nu sînt genetic structurat să fac aşa ceva. Părerea mea! 🙂 Şi totuşi, pot să scriu despre aşa ceva fără să mă fac de râs. Sper…

Pot să scriu despre aşa ceva pentru că îmi iubesc jumătatea, fiindcă doamna mea mai îmi cere să răspund la întrebări „Cum arată?” sau „Cum îmi stă?” sau „Merge cu pantofii ăia?” Şi eu răspund aşa cum mă pricep, adică aşa cum mi se pare mie că ar fi ok. Nu că aş fi specialist (nici vorbă), dar să nu uităm că, vorba cântecului invocat la început, strămoşii mei au inventat, printre altele, şi geaca cu ţinte. Deci s-ar fi putut implica dacă nu în apariţia măcar în dezvoltarea modei şi, implicit, în cea a rochiilor de seară.

Căci acesta este subiectul care va fi atins în postarea de faţă. Nu că vreau să stârnesc o dezbatere în spaţiul public, ci mai curând să indic o direcţie care se dezvoltă tot mai mult în spaţiul virtual.

Cum spuneam, când îmi însoţesc jumătatea prin magazine – obişnuiesc să o fac destul de des – doamna mea îmi pune întrebări existenţiale legate de cum mi se pare un obiect de îmbrăcăminte, cum îi stă culoarea, dacă modelul „e fain sau…mno, merge?” Adevărul e că analizez obiectul cu ochi critic 🙂 şi dau verdictul aşa cum mi se pare mie ca bărbat. Opinie care se întâmplă să nu fie întotdeauna aceeaşi cu cea a Neiei mele. Na, ea Jane, eu Tarzan/ ea excelentă cunoscătoare ale produselor superbe, cu gust, de marcă, eu amator de polouri şi încălţări sport – clar că avem idei oareşcum diferite despre modă.

Însă, când e vorba de rochii de seară, sînt profund încântat de alegerile doamnei mele. Acolo nu am ce să comentez. Ştiu ce-i place, ba chiar am ajuns la performanţa de a observa repede ce bijuterii se pot asorta la rochie şi la ochii albaştri ai Neiei mele. 😉

Dar eu sînt un tip comod. Nu iubesc plimbările prin magazine, vă daţi seama că le fac doar de dragul doamnei mele. Mă termină vânzoleala din jurul meu, zeci, sute de clienţi care se învârt, ridică umeraşe, se uită, analizează, vorbesc la telefoane şi sucesc plasele cu cumpărături. Eu unul aş prefera să stau lejer în faţa unei cafele, să povestesc ori să butonez laptopul.

Chestie pe care o mai fac câteodată, atunci când sînt avertizat că sesiunea de plimbare prin magazine se va prelungi. Dar recunosc: nu-mi place să stau singur cu ceaşca de cafea în faţă, aşa că mi-aş dori ca jumătatea mea să stea alături de mine. Ştiu că o femeie nu are cum să renunţe la vizitele la mall, pot să înţeleg asta. Dar, ca să fiu şi eu şi jumătatea mea mulţumiţi, am găsit o soluţie de compromis: din când în când să facă shopping online.

Am şi o propunere: glittio.ro. E locul unde ar putea găsi rochii de seară superbe. Vă spuneam că în domeniul ăsta ştiu ce-i place doamnei mele 😉 , aşa că sînt sigur că şi-ar găsi ceva ce să-i placă. Cu paiete, dantelă, din bumbac, e imposibil să nu-ţi placă.

Aşa ştiu că aş putea fi mereu cu ea, să beau o cafea în timp ce se plimbă printre standurile virtuale cu rochii. Şi pot să-mi ofer şi sfaturile de rigoare, mult mai atent elaborate, din moment ce nu mă agită vânzoleala din jur. Pe internet nimeni nu te înghionteşte, nu te pune să aştepţi până pleacă din dreptul produsului dorit şi nici nu trebuie să stai la rând, la casă. 🙂

(ADVERTORIAL)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.