De ce ne băgăm în seamă în faţa femeilor. Alea frumoase şi inteligente

N-aţi observat că atunci când apare o femeie frumoasă, bărbaţii încep să se bage în seamă în faţa ei? 😉 Indiferent că ea e atentă sau nu la ce spun, tipii se chinuie (sau nu) să plaseze replici inteligente, mustind de umor – mai mult sau mai puţin reuşit -, încearcă să se facă plăcuţi, să arate cât de ţapeni sînt ei. Râd, vorbesc mult şi parcă nu vor să-i lase şi pe alţii să scoată o vorbă, dar cu coada ochiului încearcă să prindă o mişcare a ei, un gest cât de mic care să le indice că a devenit oarecum atentă la spusele lor, că o interesează.

Ăsta e felul tuturor masculilor, hai să o recunoaştem. Frumuseţea femeii ne atrage, iar dacă e completată şi de inteligenţă (vorbă mare, domnule) ne subjugă definitiv. Şi cum sîntem atraşi cam de multe ori 😀 înseamnă că, în ciuda zvonurilor (nu, nu-s adevărate…cine le-a scornit, mă?!) sunt enorm de multe (permiteţi-mi să zic aşa) femei frumoase şi deştepte.

Şi sigur nu au nume de bărbat, misoginilor!!!! 😉

Da, e adevărat, ne atrage în primul rând felul în care arată o femeie. Ce naiba, hai s-o recunoaştem! E vorba de instinctul de procreere, ar zice specialiştii. Când vedem o tipă mişto, nu începem să cităm din Kant, ci băgăm o scurtă remarcă de genul „oai, ce bună-i asta!” şi ne regizăm pe loc, în minte, un fulgerător film pentru adulţi. Evident, protagoniştii sîntem noi şi „bunoaca”. 😉

Dacă, din întâmplare, tipa aia mişto se nimereşte să intre în cercul nostru de prieteni, amici sau colegi, facem tot posibilul să ne băgăm în seamă în faţa ei.

Dar, la fel de sinceri să fim când spunem că ne plac femeile inteligente. 🙂 Nu vorbesc de masculii tineri, dornici că-şi încresteze pe răboj cât mai multe „orizontale”. Mă refer la bărbaţii maturi, deştepţi la rândul lor, care ştiu (sau dacă nu, au aflat în timp) că „brainul” este la fel de important ca şi frumuseţea. Pentru că, în cele din urmă, fiecare dintre noi asta căutăm: o femeie frumoasă, deşteaptă, gospodină, înţelegătoare, mamă extraordinară pentru copiii noştri. Pentru că femeile ne schimbă, ne trezesc sentimente incredibil de puternice, ne fac mai buni ori ne distrug. Se ştie că în spatele oricărui bărbat mare se află o femeie puternică.

Mame, soţii, iubite – le iubim pentru că nu putem fără ele. Să nu negăm evidenţele! La un moment dat din viaţă fiecare bărbat se raportează la o femeie.

Evident, regula celor trei calităţi – doamnă, gospodină şi… bunoacă – a fost inventată de un bărbat. Nici unuia dintre masculi nu i-ar conveni ca una dintre aceste calităţi să lipsească. Cel care zice că nu e aşa, are problemă cu doagele. Ne dorim, dar, negăsind întotdeauna, mai facem şi compromisuri. Iar dacă o găsim pe cea căutată, apare iubirea. Ia, câţi aţi renunţa la sentimentul ăsta?

După toată pledoaria asta despre atracţia faţă de femei, să-mi zică mie cineva cum dracu’ ar putea să-l intereseze pe un mascul dosul păros şi pieptul plat al unui confrate la fel de dotat????? Eu nu-i înţeleg!

Fără categorie

3 Comments

  1. Apreciem femeile frumoase. dar si cele care au personalitate. de multe ori preferi o femeie care spune ceva in locul uneia superbe dar fara pareri. e de preferat sa-ti petreci viata langa una care stie ce vrea, are grija de tine, de copii, care isi doreste lucrul asta, in locul uneia cu masuri stas dar plata la creier ca un patinoar. eu apreciez pe acera femeie care vrea sa fie femeie si nu mascul…astea din urma ar fi in stare sa ne puna pe noi barbatii sa facem copii.

  2. In primul rand, sigur iti recomand, amu ca a venit toamna, sa nu mai asculti melodia superdifuzata la Europa FM : Brenciu – Septembrie, luni … In rest, ai dreptate 100% … Numai bine!

  3. comentariul meu este mai mult pentru „crisi”, tot ce pot sa iti spun e ca fiecare femeie, este foarte frumosa, depinde doar de stilul fiecareia. Daca ar fi o femeie urata foc, pe care o duci la un salon, si o vei vedea in alt stil,. alta postura, o vei descoperi pe acea „bunoaca” la care viseaza orice barbat, imi pare rau ca nu pot posta un .pps aici as fi vrut sa iti demonstrez ceea ce sustin si e pacat sa gandesti asa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.