Toamnă…

N-o să mă apuc să recit din Nichita, dar constat că a venit toamna. (mă refer la Nichita Stănescu, o spun asta pentru vreun manelist care – crudă soartă! – ajunge, rătăcit, să-mi citească blogul şi care mai crede că e vorba despre o masivă luptătoare blondă, dotată cu jde kile de grăsime, în care a înflorit plăpând un neuron 😀 )

A venit toamna, aşadar, şi nu de azi, din prima zi a lui septembrie, ci de aproape o săptămână. Am simţit-o în aer, pândind cu fiecare nor să mai taie din puterea soarelui. Am văzut şi câteva frunze uscate împrăştiate pe malul Crişului, am simţit frigul dimineţilor şi faptul că nu mai putem juca baschet până târziu pentru că se înserează mai repede.

Mă îngrozeşte că traficul din Oradea va deveni şi mai haotic, nu că până acum nu ar fi fost, că va trebui să mă trezesc cu o jumătate de oră mai repede ca până acum ca să ajung la timp la redacţie, că vor începe ploile de toamnă (deşi, recunosc, au şi ele farmecul lor, la momentul potrivit 😉 ).

Dar, o dată cu venirea toamnei, apar şi noi emisiuni, ca ciupercile după ploaie. Sînt curios să văd ce i-a dus capul pe realizatorii TV, ce generice, jingle, grafică şi promo au mai scornit (chiar că-s curios). Prevăd o dezamăgire, dar prefer să nu cobesc. Încă…

Cât despre TTV, am o veste. Îşi schimbă şi ea grila, dar mai multe nu ştiu. 😀 Tare informaţia, nu? Esenţial este că va rămâne la o emisie de 4 ore şi ceva.

Şi tot pe 1 septembrie e prima zi de viaţă a noii emisiuni „Oradea în direct”. A înviat într-o lumă paralelă, la radio. Ce să le spun lui Flavius şi Mihai, decât baftă maximă, că au nevoie, şi rating de meci de fotbal. 😀 Şi cât mai multe add-uri la oradeaindirect@yahoo.com

Promit s-o ascult în maşină, că radioul Panasoanic 😉 zace pe undeva, prin dulap, lângă fierul de călcat.

Fără categorie

1 Comment

  1. da mai adi, am observat si eu ca mi se cam face pielea maciuca de gaina seara pe langa gratar(nu pe partea cu gratarul, pe partea opusa, cum ar veni aia cu solzii de pe spate). nu-i bai, mai e un pic pana la vara:-).trece craciunu si gata. am vazut pe net azi ca saptamana trecuta am ramas fara calota de gheata la polul nord, deci nu-mi fac grihi de frig/frig.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.