tvtransilvania.ro ştie mai multe

Aflat în apusul carierei sale pe internet (o să explic de ce), saitul TTV – www.tvtransilvania.ro – oferă din ce în ce mai multe informaţii celor care îl accesează.

Toate evenimentele importante filmate de colegii mei se vor regăsi pe saitul TTV atât în formatul de ştire finită, cât şi în imagini brute, care pot avea o durată de până la 10 minute. Astfel, ştirea difuzată pe post va fi detaliată cu mai multe imagini on-line. Promovarea se face la jurnalele de la 18, 20 şi 22, existând astfel o legătură între jurnalul on-air şi ştirile şi informaţiile on-line.

!!!! Există şi ultima oră, în sensul că informaţiile proaspete vor fi anunţate imediat ce se întâmplă, urmând că imaginile să poată fi urmărite ulterior, uneori chiar înainte ca ştirea să fie difuzată în jurnal.

Încercăm să fim primii care oferă informaţii complete de la un eveniment care se întâmplă lângă noi!

În curând, saitul îşi va schimba înfăţişarea. Maestrul Gaz lucrează, zice el 😉 , de zor. Sper ca din 1 octombrie să-l avem funcţionabil. Are multe gadgeturi utile. Eu, unul, abia îl aştept.

Ca un exemplu la cele spuse mai sus, cu mai multe informaţii postate pe saitul TTV, iată şi un exemplu, care trebuie urmărit. Măcar pentru faptul că e plin de umor, întâlnit la un accident. 😀

1. ştirea cu accidentul

2. materialul brut

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.