Mamma mia, ce trompetta italiana!

Îmi place să cred că sînt un tip cerebral, uneori prea înţelegător. Însă, am şi eu momentele mele, când sar în sus de bucurie ori nervi, când asasinez fără milă pixuri, izbite cu forţă de pereţii din regie. Sînt acum într-una din acele stări şi îmi vine să strig:

LE-AM TRAS-O ITALIENILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀

CFR a reuşit o victorie mare. Să baţi o echipă ca Roma şi încă pe Olimpico – mamma mia – asta da treabă. Nu pot să urlu în gura mare mai mult de 20 de secunde şi acelea doar în timpul meciului. Nu de alta, dar frate-meu doarme, cred, acum şi nu-l mai sun, iar în blocul meu stau mai mulţi pensionari, care ar face vreun şoc auzind urletul venit parcă din negura vremurilor. 😉 Aşa că îmi strig bucuria aici!

GOOOOOOOOOOLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ce seară nebună au reuşit „clujenii” ăştia, adunaţi de prin America de Sud, Africa şi Europa, cu un antrenor, culmea, italian, şi cu doar 3 români în echipă (4 pe final, după ce a intrat Panin). Ce goluri a dat viitorul român Culio 😀 (că doar se vorbeşte despre naturalizarea lui)! Ce diferenţă între CFR-ul care joacă în Liga mioritică şi CFR-ul din seara asta! A jucat deschis, curajos, ca în Europa adică. E adevărat, nici Roma nu a arătat mai nimic, dar ce importanţă are: CFR A BĂTUT PE AS ROMA! Asta rămâne.

Unde eşti tu, Antorthosis, să vezi ce face echipa pe care ai eliminat-o anul trecut din Cupa UEFA? (A, ştiu, ai făcut egal la Werder 🙂 )

Urmează Chelsea şi apoi Bordeaux! Ce zici, Culio? Mai facem o surpriză? Hai, că acum sînt optimist. 😉 Peste două săptămâni, poate mă trezesc.

Ştiţi care e prima urmare a faptului că CFR a bătut pe Roma? Cei ce comentează pe saitul UEFA au învăţat să scrie numele lui Trică şi al lui Stăncioiu cu ă. 😀

Fără categorie

2 Comments

  1. Hai Ardealul! Nu/mi vine sa cred ca CFR a reusit o asemenea performanta. Eu sunt stelista, precum tatal meu, dar aseara am fost romanca. Frumos meci. Trebuie sa recunosc ca Steaua mai are putin de invatat de la jucarorii clujeni. Atata daruire pe teren nu am mai vazut la nicio echipa romaneasca. Chiar daca pierdeau nu/mi parea rau, pentru ca au pus suflet in ceea ce au facut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.